Teenused

Projekteerimine

Projekteerimine on loominguline ja tehniline protsess, mille käigus luuakse hoonete ja rajatiste kavandid, mis vastavad kliendi vajadustele ja kehtivatele standarditele. Est Estate pakub laia valikut projekteerimisteenuseid, alates arhitektuursest projekteerimisest kuni insenertehniliste lahenduste väljatöötamiseni.

Meie kogenud spetsialistid tagavad, et iga projekt on funktsionaalne, esteetiline ja tehniliselt korrektne. Projekti käigus peame alati silmas, et kõik detailid oleksid täpsed ja vastaksid kliendi ootustele. Meie eesmärk on muuta teie visioon reaalsuseks, pakkudes samal ajal parimaid tehnilisi lahendusi.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Arhitektuurne projekteerimine

Arhitektuurne projekteerimine on protsessi esimene ja üks olulisemaid etappe, kus pannakse paika hoone üldine kontseptsioon ja visuaalne identiteet. Meie arhitektid töötavad tihedalt koostöös klientidega, et mõista nende vajadusi ja soove ning integreerida need funktsionaalsetesse ja kaunitesse lahendustesse.

Arhitektuurne projekteerimine hõlmab erinevate ruumide ja nende kasutusviiside planeerimist, hoone esteetilise väljanägemise kujundamist ning ehitusmaterjalide ja -tehnoloogiate valikut. Meie eesmärk on luua hooneid, mis ei ole mitte ainult ilusad, vaid ka praktilised ja kestvad.

icon
Insenerlik projekteerimine

Insenerlik projekteerimine on samm, kus arhitektuurse visiooni teostamiseks töötatakse välja kõik tehnilised ja konstruktiivsed lahendused. See hõlmab hoone struktuuri, elektri-, kütte-, ventilatsiooni- ja jahutussüsteemide, vee- ja kanalisatsioonisüsteemide ning teiste tehnosüsteemide projekteerimist.

Meie insenerid kasutavad kaasaegseid projekteerimisvahendeid ja -meetodeid, et tagada parimad lahendused, mis vastavad kõigile ohutus- ja kvaliteedinõuetele. Oleme pühendunud sellele, et iga meie poolt projekteeritud hoone oleks turvaline, energiasäästlik ja mugav kasutajatele. Koos meiega saate olla kindel, et teie projekt on heades kätes alates esimesest visandist kuni lõpliku teostuseni.

Partnerid

Partner
Partner
Partner
Partner

Meist

Kvaliteetsed insener-tehnilised
tööd ja teenused

Est Estate sai alguse 2016. aastal ning sellest ajast alates oleme pakkunud kvaliteetseid insener-tehnilisi töid ja teenuseid, et aidata firmadel ja eraisikutel toime tulla ehitusaegsete ülesannetega. Meie eesmärk on muuta teie ehituskogemus võimalikult sujuvaks ja stressivabaks.

Kui pead tegelema ehituslubade või kasutuslubadega kord elus, võivad need tunduda tüütud ja keerulised. Meie tegeleme ehitustöödega igapäevaselt ja oleme selles väga efektiivsed. Meie eksperdid võtavad bürokraatia enda kanda, et teie saaksite keskenduda olulisele. Lisaks pakume selgeid ja lihtsaid selgitusi, et aidata teil selles keerulises maailmas navigeerida. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda teile parimat võimalikku teenust igal sammul.

Kirjuta meile

Kontaktandmed

Telefon: +372 5650 5854
Email: siim@estestate.ee
Kontor: Jakobi 36, Tartu, 51005
Juriidiline aadress: Mäe tn 22, Türi, 72212