Teenused

Ehitise audit

Ehitusaudit on põhjalik ja oluline protsess, mille käigus kontrollime, kas hoone vastab kõigile kehtivatele nõuetele ja standarditele. See hõlmab hoone tehnilise seisukorra, dokumentatsiooni ja kasutusohutuse hindamist. Auditi käigus teostame visuaalse ülevaatuse, kontrollime olemasolevaid projekte ja dokumente ning vajadusel teostame täiendavaid mõõdistustöid.

Ehitusaudit on näiteks oluline samm enne kasutusloa taotlemist, tagades, et kõik ehitustööd on teostatud korrektselt ja ohutult aga ehituse käigust pole piisavalt dokumentatsiooni. Meie pakume põhjalikke ehitusauditi teenuseid, mis aitavad tuvastada ja lahendada kõik võimalikud probleemid – oleme siin, et aidata!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ehitusloa taotlemise ehitusaudit

Ehitusloa taotlemisel on ehitusaudit eriti oluline, kuna see tõendab, et hoone või rajatis vastab kõigile ehitusnõuetele ja -normidele. Auditi käigus teostame visuaalse ülevaatuse, millele tuginedes koostatakse põhjalik aruanne.

See aruanne sisaldab hoone üldist tehnilist seisukorda, dokumentide ülevaatust ja võimalike puuduste loetelu. Ehitusaudit aitab tagada, et kõik ehitustööd on teostatud korrektselt ja ohutult, vähendades riski tulevaste probleemide tekkimiseks.

icon
Kasutusloa taotlemise ehitusaudit

Kasutusloa taotlemisel on ehitusaudit vajalik, et kinnitada hoone vastavus kõikidele kehtivatele normidele ja standarditele enne selle kasutuselevõttu. Ehitusaudit hõlmab visuaalset ülevaatust, dokumentide kontrolli ja vajadusel täiendavate mõõdistustööde teostamist.

Auditi käigus koostatud aruanne tõendab hoone tehnilist korrasolekut ja ohutust, mis on vajalik kasutusloa saamiseks. Me pakume terviklikku teenust kasutusloa taotlemiseks vajaliku ehitusauditi teostamisel, tagades Sulle stressivaba protsessi.

Partnerid

Partner
Partner
Partner
Partner

Meist

Kvaliteetsed insener-tehnilised
tööd ja teenused

Est Estate sai alguse 2016. aastal ning sellest ajast alates oleme pakkunud kvaliteetseid insener-tehnilisi töid ja teenuseid, et aidata firmadel ja eraisikutel toime tulla ehitusaegsete ülesannetega. Meie eesmärk on muuta teie ehituskogemus võimalikult sujuvaks ja stressivabaks.

Kui pead tegelema ehituslubade või kasutuslubadega kord elus, võivad need tunduda tüütud ja keerulised. Meie tegeleme ehitustöödega igapäevaselt ja oleme selles väga efektiivsed. Meie eksperdid võtavad bürokraatia enda kanda, et teie saaksite keskenduda olulisele. Lisaks pakume selgeid ja lihtsaid selgitusi, et aidata teil selles keerulises maailmas navigeerida. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda teile parimat võimalikku teenust igal sammul.

OUR SERVICE BENEFITS

Experience Innovation
the Professional Way

Our research phase is very important. We do our best to plan every possible outcome, which would affect the budget and time of finishing the project:

Through this experience Warmhouse  has acquired a high level of expertise in the design and realisation of high-profile and luxury schemes.

Testimonials

What our
clients say

Archivolt has been a great partner to work with, whenever we need something done the right way, and when we need someone we can trust to do the right thing.
John,
posted on TripAdvisor
It's been a pleasure working with Warmhouse team on the build out of our new executive office space at in Westlake Village, CA. Throughout the process.
Lili,
posted on TripAdvisor
It is not every construction company that can build a building from ground up and complete 80,000 sq. ft. of first class office improvement space in 13 months.
Kent,
posted on TripAdvisor

Kirjuta meile

Kontaktandmed

Telefon: +372 5650 5854
Email: siim@estestate.ee
Kontor: Jakobi 36, Tartu, 51005
Juriidiline aadress: Mäe tn 22, Türi, 72212